Архив

Nissan пуска кросоувър Note Autech в Япония

Изключително с e-POWER – стратегията за електрификация на компанията6a00d8341c4fbe53ef0278804eb62f200d-800wi

greencarcongress.com

Nissan и неговият филиал Autech обявиха началото на продажбите на кросоувъра Note Autech в Япония. Новият кросоувър Note Autech е базиран на компактния Nissan Note и се предлага изключително с електрифицираното задвижване на Nissan e-POWER, ключова част от стратегията за електрификация на компанията в рамките на глобалния план за трансформация на Nissan NEXT.

Кросоувърът Note Autech има за цел да подобри шофьорското изживяване с функционалността и стила на SUV. Екстериорът се отличава с предна решетка, характерна за автомобилите на Autech, със светодиоди в синьо и огледала за врати с метално покритие.

Специално настроеното окачване и гумите с по -голям диаметър дават на кросоувъра Note Autech с 25 мм увеличен просвет в сравнение с Note, което прави автомобила лесен за управление на неравни терени и заснежени пътища. Специално проектираните предпазители на страничните прагове, гарнитурата на колелата, корнизите на покрива и изключителните алуминиеви джанти се добавят към динамичния стил на автомобила.

Новият модел има за цел да осигури забавно и спортно каране в различни ситуации на шофиране, предлагайки комфорта и стабилността, характерни за автомобилите на Autech. Пружините, амортисьорите и усилвателят на волана са специално настроени за комфорт при каране, осигурявайки комфортно шофиране при офроуд или в ежедневни ситуации.

Autech Japan, Inc., дъщерно дружество на Nissan, се характеризира със спортен и луксозен стил и първокласна изработка с висококачествени материали и внимание към детайлите. „Premium sporty“ е концепцията на марката. Цветът на марката, оригинално син, е вдъхновен от морето и небето на Чигасаки в японската префектура Канагава, където е основана компанията.