Архив

Kia публикува интериорни и екстериорни изображения на триредов електрически SUV Kia EV9

Изграден върху електрическата глобална модулна платформа на Kia (E-GMP)

Kia Corporation публикува пълни изображения на външния и интериорния дизайн на Kia EV9, нейния първи  триредов електрически флагмански SUV, преди пълната цифрова световна премиера на автомобила в края на март.

2024 EV9 Hero Image 1

2024 EV9 Hero Image 1

Изграден върху електрическата глобална модулна платформа на Kia (E-GMP), дългото междуосие, ниската линия на колана и напълно плоската архитектура на електрическото превозно средство на EV9 улесниха създаването на щедро пространство за всички пътници да се свързват и да релаксират с комфорт в стил салон и на трите реда на местата.

Предлаган във формати с шест и седем места, Kia събира обратна връзка от семействата, за да оцени конфигурациите и характеристиките на седалките, за да гарантира, че EV9 осигурява еднакво пространство, комфорт и изживяване за всички пътници, без да поставя целия си фокус върху водача.

Пътниците, седнали на първия и втория ред седалки, могат едновременно да наклонят седалките си, за да се отпуснат и починат, когато EV9 се зарежда. Седалките на втория ред могат лесно да се завъртят на 180 градуса, така че пътниците да могат да взаимодействат със седящите на третия ред. Седалките на третия ред също предлагат поставки за чаши и точки за зареждане на мобилни устройства.

2024 EV9

2024 EV9

Отвореното, плаващо панорамно табло се простира от волана до центъра на автомобила. Два 12,3-инчови сензорни екрана, интегрирани с един 5-инчов сегментен дисплей, подобряват цифровото изживяване, като предлагат лесен контрол на функциите на автомобила и гарантират, че физическите бутони са сведени до минимум.

2024 EV9

2024 EV9

Разширеният дисплей на EV9 с висока разделителна способност, аудио-визуален, навигационен и телематичен (AVNT) екран създава богато и завладяващо изживяване. Той подобрява способността на обитателите да се ангажират и взаимодействат безпроблемно с цифровия свят. Под екрана AVNT масив от сензорни бутони от скрит тип осигурява функция за стартиране/стоп заедно с AVNT и контрол на отоплението, вентилацията и климатизацията (HVAC).