Архив

“SFA Retail – Варна” разшири портфолиото си, като включи новите марки

Дилърството “SFA Retail – Варна”, познато дълги години с търговските си и сервизни услуги за марката Peugeot, наскоро разшири портфолиото си, като включи към него и Citroen, Opel, Alfa Romeo, Jeep и Fiat.

Така дружеството се превърна в единственото в страната, което ще обслужва клиентите на цели 6 марки на производителяварна Stellantis. Във финални фази на подготовка е и новият мултибранд търговско-сервизен комплекс на „SFA Retail – Варна“, който ще заработи по-късно тази година. До тогава клиентите  на новоприсъединената моделна гама ще бъдат посрещани в открит мобилен офис на  паркинга на Mall Varna на бул. „Владислав Варненчик“ 186.

„Горди сме, че вече можем да предоставим максимално обхватен избор от автомобили,  които са познати и с традиции на нашия пазар – коментира Стойчо Стоев, управител на „SFA Retail – Варна“. – Мобилният офис е гъвкав начин да посрещнем своевременно интереса на широк кръг нови клиенти и да им дадем възможност за пробно шофиране на редица автомобили, които не са изложени в настоящия ни център.

варна2С пускането в експлоатация на новопостроения ни комплекс ще можем да  предложим пълния си набор от услуги за всички наши марки и то на ниво, съизмеримо с най-високото в Европа.“

Мобилният офис на „SFA Retail – Варна“ разполага с прилежащо изложбено  пространство, където експонати ще бъдат Citroen C5X, C4X и C3, Opel Movano, Mokka,  Astra и Crossland, както и Fiat 500e и Tipo. В допълнение клиентите ще могат да изтестват и моделите Citroen е-С4 и С5 Aircross Hybrid, Opel Corsa MCM (фейслифт),  Jeep Compass Hybrid и Fiat Tipo Hybrid.

След откриването на новия търговско-сервизен комплекс на „SFA Retail – Варна“,  миниофисът при Mall Varna ще бъде преориентиран към предлагането на оказионните  автомобили на дилърството.