Архив

Dacia Duster (2018)

Емблематичният SUV вече има изцяло нов стил1

 

Dacia поднови Duster, емблематичният SUV на марката, който може да се похвали със съвременен, изцяло нов стабилен стил. Не само, че All-New Dacia Duster е толкова универсален, колкото и досега, но е и още по-привлекателен и с повече от един милион продажби, ще започне нова глава в историята на модела. Dacia представи новия Duster на изложението във Франкфурт и ще го покаже на Автосалон София 2017.

В съзвучие с ДНК-то на модела, All-new Duster съчетава силен, мускулест стилинг с истинска уверена самоличност, подчертана от чисто нов цвят на корпуса, Atacama Orange.

Новата решетка на Dacia Duster се простира до предните светлини, разположени в крайните ъгли на автомобила, и прави модела да изглежда по-широк. Има нови LED дневни светлини, разделени на три секции. Линиите на гръбнака на хоризонталния капак допринасят за агресивната позиция на автомобила. По-голямата, масирана цветна шапка от сатен-хром, подсилва представянето на автомобила и е устойчива на надраскване.

1-1По-високата линия на страничния пояс увеличава впечатлението за здравина и защита на пътниците. Предното стъкло е по-напред със 100 мм в сравнение с настоящия Duster и е по-стръмно, което прави кабината по-дълга, за да изглежда по-просторна. Новите алуминиеви покривни елементи, често срещани при SUV, разширяват линията на предното стъкло за по-динамичен профил. Присъстват и 17-цолови джанти, и изпъкнали арки на колелата.

Задната част е с хоризонтални линии и светлини, разположени в крайните ъгли, които повишават твърдата позиция на автомобила. Подписът на задната светлина на Dacia – четири червени подредени квадрата – е адаптиран за Duster.

Новият Dacia Duster предлага и подобрен комфорт при пътуване.