Архив

Pininfarina HK H500 Sedan Concept (2018)

Pininfarina и Hybrid Kinetic Group добавиха нови членове в семейството на Pininfarina-HK_H500_Sedan_Concept-2018-1024-01електрическите автомобили, родени от сътрудничеството си на Auto China 2018 в Пекин, потвърждавайки съвместните си усилия за разработване на чисти енергийни превозни средства, като в същото време продължи да усъвършенства идентичността на високата Хонконг -tech марка.

Автомобилите, които споделят ясен дизайн в перфектен стил Pininfarina, са оборудвани с най-модерната технология, разработена от Hybrid Kinetic Group за тяговата система, с батерии, електрически двигатели с мощност над 300 кВт, разширител на пробега, който позволява постигането на обхват от над 1000 км. Те са в състояние да достигнат максимална скорост от 250 км в час и ускорение от 0 до 100 км в час за 4.5 секунди (седан) и 4.7 секунди (SUV). Именно тази усъвършенствана технология, заедно с по-добрата ергономичност и сложните материали, въплъщават философията на Hybrid Kinetic Group.

Pininfarina-HK_H500_Sedan_Concept-2018-1024-03Електрическият салон H500 съчетава елегантност и спортност, чисти форми и сложни детайли, създадени за динамичен начин на живот. Предната решетка има още по-характерен дизайн, а двата странични входа на въздуха подчертават спортното  позициониране. Интериорът, включващ четири отделни позиции, е с регулируеми сензорни екрани за пътниците отпред и отзад, както и сензорен екран, който се плъзга върху панелите на вратите, което улеснява споделянето на забавления.Pininfarina-HK_H500_Sedan_Concept-2018-1024-09

K350, от друга страна, е най-компактният SUV в обхвата. Пропорциите му  са перфектни, обемите му лежат добре на колелата и каросерията му е здрава. С K350 еволюцията на ДНК, създадена от Pininfarina за модела, насочва продукта към по-широка, младежка аудитория. Благодарение на дизайна, елегантността съжителства естествено със здравина. Изключително изтънчените седалки влизат в контакт емоционално и архитектурно и създават лека структура, която оформя пространството.