Архив

Monthly Archives: юли 2014

Renault и Fiat ще правят лекотоварен автомобил

Автомобилът ще е базиран на платформата на Renaultfiat-professional

Renault и Fiat подписаха споразумение спрямо което Renault ще доставя на Fiat лекотоварен автомобил, базиран на платформата на Renault.

Дизайнът на автомобила Fiat ще бъде разработван от Fiat и ще включва уникални и отличителни елементи за модела, брандиран Fiat Professional.

Моделът ще се произвежда от Renault във Франция през края на 2016 г.

Opel е любимата марка автомобили за 2014 г.

Конкурсът се проведе в три етапа и 34 категорииCertificate-Opel-LoveMark2014

Opel зае първо място в категорията “Автомобили“ на единствената потребителска класация у нас “ Любимите марки ”. Конкурсът се проведе в три етапа, продължи от 12 май до 23 юни и се състоеше от 34 категории. На първия етап бяха отличени 6-те най-предпочитани марки в различните категории съгласно потребителския вот. На втория етап на провеждане на класацията бяха определени 3-те най-предпочитани марки, а в третия етап потребителите трябваше да отличат по една марка във всяка категория.

За разлика от други класации, “ Любимите марки “ не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии.

По този начин “ Любимите марки “ представя не експертното, а потребителското мнение за отделните марки. Както всяка година до сега, така и тази в класацията „Любимите марки ” взеха участие над 20 000 потребители.

В проведения тази година конкурс потребителите избраха Opel за тяхна любима марка автомобили.

Opel представя петото поколение на Corsa

Световната  премиера – на Mondial de l’Automobile в ПарижNew Opel Corsa

Opel представя официално новото пето поколение на модела Corsa. Бестселърът на Opel се стреми да предложи ново усещане и изживяване на пътя в пазарния сегмент на малките автомобили, издигайки по-високо летвата по отношение на качествата и представянето на ходовата част, двигателите и предавателните кутии. Новите, усъвършенствани и високоефективни 1.0-литрови трицилиндрови турбодвигатели, трансмисиите с изключително плавна и мека смяна на предавките, ново окачване и оптимизирана кормилна уредба гарантират водещи в класа равнища на комфорт и прецизност.

Продължение

Hummer H2 от Vilner

Основната тема е китайският дракон0564520001404901295_0

Гигантският Hummer H2 е подходяща машина за атаката към плажните барове, особено в комбинация с 26 цолови джанти. Но всеки който е сядал в такава кола знае, че от нейния интериор има какво да се желае…

Тук се намесва екипът на Наско Вилнер, който е избран да реализира желаната от собственика на машината трансформация. Този Hummer получава пълна терапия с преработка на почти целия интериор – от седалките, през таблото, волана и вратите, включително и тавана.

Продължение

Обновяване на Mercedes-Benz CLS

Нова светлинна техникаMercedes-Benz CLS 63 AMG

Mercedes-Benz преработи основно CLS купето с 4 врати и CLS Shooting Brake. Двете икони в дизайна сега дебютират с изострена предна част. Още по-луксозният интериор поднася много нови детайли с перфектна ръчна изработка и обединява модерния лукс със страстния спортен характер. В допълнение те въвеждат и технически иновации с безупречна функция. Футуристичните MULTIBEAM LED фарове откриват нови измерения на светлинната техника. С прецизните си LED модули с висока резолюция те автоматично осветяват оптимално всяка пътна ситуация. Към техническия авангард спадат и 9-степенната автоматична предавателна кутия 9G-TRONIC, новите мощни двигатели, интелигентно свързани в мрежа асистиращи системи за водача и системи за безопасност, както и прогресивната мултимедийна система с интернет.

Продължение

Mercedes-Benz и V-класата

От 19 до 28 юни Балкан Стар представи новата V-класа в странатаMercedes-Benz V-Klasse Bulgarien

Новата V-класа предлага най-голямата мислима гъвкавост при вътрешното пространство и при това го прави с елегантен финес. С двете си линии на оборудване V-класа и V-класа AVANTGARDE, спортен пакет за екстериора и дизайнерски пакет за интериора, две междуосия, три дължини на автомобила от 4 895 до 5 370 милиметра, три вида двигатели и множество допълнителни оборудвания като опция, новата мултифункционална лимузина може да бъде индивидуализирана според вкуса и необходимостта. Тя отговаря на най- разнообразни клиентски изисквания и е еднакво атрактивна както за семейства, така и за хора, които имат нужда от по-пространни автомобили за своите хобита и спортни занимания. И освен всичко – чудесно подхожда за луксозен VIP- или хотелски шатъл.

Продължение

Peugeot показа 208 GTi 30th в Гудууд

Снижено шаси, мощен двигател208GTi30th_01

30 години след лансирането на 205 GTi, Peugeot възражда мита с една напълно променена юбилейна версия на 208 GTi.

На 13 март тази година, по-малко от година след пускането му на пазара, 10 000ят  Peugeot 208 GTi излезе от поточната линия, доказвайки успеха на стратегията за силно спортно присъствие на Peugeot в В-сегмента.

Продължение