Архив

Monthly Archives: февруари 2016

Новото BMW 8-Series ще се конкурира с S-Class

Въпросните слухове са  пуснати от Autocar1456302447_1_559x

Едва ли има много хора, които биха критикували сериозно качествата на 7-Серия на BMW. Великолепно изпълнение като дизайн, изработка и мощ, което без съмнение отговаря на почти всички изисквания на клиентите на сегмента. И въпреки това баварският производител не може да спи спокойно, усещайки сянката на владетеля по тези земи – Mercedes S-Class.

Може би това е причината слуховете за новата 8-Серия отново плъзнаха в автомобилното пространство.

При всички положения прототип на подобен автомобил няма да се появи преди 2018 г., а производствената му версия – преди 2020 г.

Продължение

MITSUBISHI MOTORS на Женева 2016г.

Още една стъпка напред със SUV моделите и електрозадвижванеmitsu1

MITSUBISHI MOTORS  ще представи дебюта на MITSUBISHI eX Concept на 86-то Международно автомобилно изложение в Женева*2. Европейската премиера на MITSUBISHI eX Concept идва във вид на компактен SUV, задвижван от ново поколение електрически задвижващи системи, осигуряващи в реални условия пробег от 400 км. Концепцията въплъщава темата на ММCmmk „Шофиране без граници – още една стъпка напред със SUV моделите и електрозадвижване”.

Продължение

Новият PEUGEOT 2008

Уверен, мощен и привлекателен SUV дизайнpeugeot-2008-2-e1362118252199

PEUGEOT 2008 стъпи на ринга през 2013 г. със силни аргументи. Клиентите особено оцениха неговата елегантност и динамика. Той се радва на непрекъснат растеж в продажбите с производство на над 500 000 автомобила  в цял свят. В Европа този успех се илюстрира с място на подиума в сегмента, твърдо установено от пускането му на пазара.

За да подсили това представяне, PEUGEOT 2008 придобива уверен, мощен и привлекателен SUV дизайн. Продълженията на арките над колелата, новата вертикална предна решетка и прагове потвърждават неговата сила, създадена за ежедневна употреба. Новият цвят Ultimate Red въплъщава мощта и привлекателността на новия 2008.

Продължение

Volvo Cars – обновявания за 2017 г.

Въвеждане на Pilot Assist II при XC90Queue Assist

Volvo Cars  обяви редица обновявания за 2017, включително въвеждането на най-новото поколение полу-автоматична технология на управление, Pilot Assist II, като стандартно оборудване за XC90 на избрани пазари.

Въвеждането на Pilot Assist II при XC90 стана възможно благодарение на модулния подход в проектирането на автомобили чрез новата архитектура SPA на Volvo. Въведена за първи път при новия премиум седан S90, Pilot Assist II подпомага водачите при скорости до 130 км/ч при движение по добре обозначени магистрали.

Продължение

PPEUGEOT Traveller i-Lab, VIP shuttle 3.0

Предназначен за бизнес на колелаPEUGEOT_TRAVELLERILAB_1601STYP001

Пускането на пазара на новия PEUGEOT Traveller комбиспейс потвърждава целта на Марката да приложи динамичната си стратегия във всички сегменти. С PEUGEOT Traveller i-Lab тя представя своята визия за бъдещето на бизнес пътуванията. Свързаността революционизира предлаганите услуги за уникално и леснодостъпно преживяване.

EUGEOT Traveller i-Lab е VIP шатъл за хиперсвързано пътуване. Затова тази концепция е базирана на новия комбиспейс на Марката – PEUGEOT Traveller. Както предполага името му, услугите и високото му ниво на безопасност са покана за спокойни пътувания, включващи възможността за провеждане на бизнес срещи в движение.

Продължение

Съзвездието, наречено Детройт 2016

BMW, Porsche, Lincoln, Volvo и Buick представиха добри коли655-402-bmw-m2 1

Автоизложението в Детройт т. г. показа иновации и интересни концепции, също – какво можем да очакваме на пазара скоро. BMW, Porsche, Lincoln, Volvo и Buick представиха наистина добри коли, които ще бъдат пуснати в продажба през 2016 г. и 2017 г.

BMW M2 излиза още т. г. То е компактен седан с луксозно изпълнение и спортни възможности. Двигателят на колата разполага с 365 к. с. и 343 н Нм въртящ момент. Двигателят е шестцилиндров, битурбо, контролиран от седемстепенна трансмисия с два съединителя. Изглежда доста агресивно за седан, но все пак е BMW. Цената започва от 51 700 долара, като автомобилът ще излезе в серийна продажба през април.

Продължение

Новото Volvo V90 по стъпките на емблематичния Duett

Volvo Cars са продали повече от 6 милиона комбитаmaxresdefault

Малко автомобилни компании могат да се похвалят със същото родословие като Volvo Cars когато става въпрос за проектиране и производство на семейни комби автомобили. Ето защо новината, че Volvo ще представи  новото V90 на 18 февруари в Стокхолм е толкова широко очаквано и значимо.

Volvo Cars са продали повече от 6 милиона комбита в световен мащаб, което представлява около една трета от общия брой на автомобили Volvo, продавани от основаването на компанията през 1927 г.

Продължение