Архив

Monthly Archives: септември 2014

Citroen представя Divine DS в Париж

Концептът дава само насоки, няма да се произвежда2014_Citroen_Divine_DS_Concept_02

Компанията Citroen представи концептуалния хечбек Divine DS, който ще има премиера в Париж. Въпреки луксозни облицовки и изобилие от съвременни технологии, концепцията няма някакви производствени перспективи, за което французите не се колебаят да уведомят интересуващите се.

Citroen DS Divine днес може да се разглежда като апотеоз на премиална под-марка, нейната квинтесенция и ясна демонстрация на стила, в който Citroen DS ще се развива, казва производителят.

Продължение

GM и Opel показват авангардни технологии

Демонстрации на автономно движениеOpel-Insignia-292752-automated driving-2

General Motors и Opel демонстрират своя принос към бъдещето на автономното шофиране и свързаната мобилност на световния конгрес за интелигентни транспортни системи (Intelligent Transport Systems, ITS, World Congress), който се провежда от 7 до 11 септември, показвайки изследователския автомобил Opel Insignia, автономния концептуален модел Chevrolet EN-V 2.0 и версия на Chevrolet Cruze, оборудвана с технология за комуникационна свързаност от вида автомобил-пешеходец (vehicle-to-pedestrian, V2P).

Продължение

Alfa Romeo Brera на Vilner

Майсторите на  студиото надграждат работата на италианцитеAlfa_Brera_Italia_Independent_

Brera е една от най-красивите машини на Alfa Romeo, правени някога. Брилянтни форми и капризна, но отблагодаряваща се италианска техника. Едно купе с дизайн на Giorgetto Giugiaro, което те оставя безмълвен. Но може ли то да бъде още по-красиво?

Дизайнерите на Italia Independent  правят специално издание за Brera, което ще познаете по характерната боя – титаниев мат. Джантите напомнят на двигателните ротори на реактивен самолет, а цветът им е черен. Под тях прозират кърваво червените спирачни апарати с ръкописния надпис Alfa Romeo върху тях.

Продължение