Архив

Monthly Archives: април 2014

Mercedes-Benz Travego – най-безопасният автобус в света

Active Brake Assist 3 може да предотврати произшествиеMercedes-Benz Travego touring coach

При високоподовите туристически автобуси всяко следващо поколение Mercedes-Benz Travego задава нови мащаби в техниката за безопасност. Този туристически автобус и сега е с едни гърди напред: Той е първият автобус в света с новия Active Brake Assist 3.

Още Active Brake Assist 2 задейства спирачната система при разпознаване на опасност от удар в по-бавно движещи се отпред автомобили и неподвижни препятствия. Новият Active Brake Assist 3 може много повече: Той може да задейства пълно спиране дори при неподвижни препятствия. Чрез активната си намеса Active Brake Assist 3 може да предотврати произшествие.

Продължение

Новият Renault Trafic с нарастнали възможности

Нови икономични турбодвигатели00065150

Здравите, но динамични линии на новия Trafic включват предница, която възприема новата стилна идентичност на Renault, докато радикалните промени са оставени за интериора. Проектирана да е едновременно практичен и комфортен, кабината предлага характерни за лек автомобил функции за атрактивно, качествено усещане, заедно с 14 решения за съхранение на вещи, където бизнес клиентите да прибират различни предмети от ежедневието си.

Продължение

Концепция Peugeot EXALT – новаторски дизайн

Купето е от необработена стоманаEXALT_01

За 125-те си години автомобилна история, Peugeot постоянно създава модели, които бележат своето време.

С концепцията EXALT, марката потвърждава своите убеждения и пише нова страница в историята си. Със своите изразителни и атлетични линии, EXALT показва цялата сила на дизайна на Peugeot. Стъпил здраво, с широка следа и изразени характерни форми  на калниците, този хечбек с 5 врати излъчва своя стил на дължина от 4,70 м.

Съчетанието от равни повърхности и отсечени линии обединява агресивност и мекота.

В знак на почит към френското автомобилно изкуство на 20-те и 30-те години на 20-и век, купето от необработена стомана е ръчно оформено от майстор тенекеджия.

Продължение