Архив

Monthly Archives: август 2017

В Pebble Beach показаха Infiniti Prototype 9

Когато историята среща фантазиятаAR-170829950

PEBBLE BEACH, Калифорния – Представете си невероятния късмет да ходите в стара плевня в провинциалната Япония и да намерите там, ръждясал и изоставен, дълго забравен Infiniti от 1940-те години.

Това е визуалното въздействие на пътната концепция Prototype 9, която Infiniti показа на публиката неотдавна в Pebble Beach.

Продължение

Citroen C3 Aircross (2017) ще замести C3 Picasso

Отделено е внимание на оборудването20170612_54229abfcfa5649e7003b83dd4755294_16514

Citroen C3 Aircross (2017) замества С3 Picasso. Малкият тепърва предстои да излезе през тази година с цени на пазара, започващи от 16000 евро.

Citroen C3 Aircross е малък автомобил с висока проходимост в стила на Renault Captur или Mazda CX-3 Автомобилът с неговите до 17-инчови колела е два сантиметра по-висок от конвенционалния C3, носи обемисти пластмасови щитове отпред и отзад за плътна защитна около калниците.

Продължение

Opel и Vauxhall – вече окончателно към PSA Group

Групата става втора по големина в Европа

  • Финализиране на придобиването на Opel и Vauxhall от PSA Group, обявено на 6 март 2017 г.
  • Новата Група позиционира PSA Group на второ място в Европа с пазарен дял от 17% през първата половина на 2017 г.
  • Михаел Лошелер, Главен изпълнителен директор на Opel/Vauxhall, ще представи в рамките на 100 дни стратегическия план, начертан от екипите на Opel/Vauxhall с подкрепата на PSA Group

 

Продължение

Иван Костов: През 2017 г. България доста напредна в електрическата мобилност

56510511

Административен директор в Българска стопанска камара

БГНЕС

Индустрията ни се подготвя за т. нар. Четвърта индустриална революция. Браншовата ни организация, с над 70 члена, също има своя принос. Най-хубавото при нас е, че не излизаме със стратегии и проучвания, а с конкретни разработки, които могат да се видят и да се пипнат. Член на нашата браншова структура произвежда зарядни колонки – първата у нас, която дава възможност за индустриалното й използване. С нея за три часа могат да бъдат заредени два електромобила едновременно. Смятаме това за пробив, тъй като зарядната колонка отговаря на всички стандарти и технологични параметри на другите подобни, които се произвеждат по света. Нашата зарядна колонка може да бъде използвана в мрежа, която дава възможност хиляди като нея да бъдат включени една с друга и да бъдат използвани едновременно.

Продължение

Rolls-Royce Phantom VIII (2018)

За пръв път – „Архитектура на лукса“Rolls-Royce-Phantom-2018-wallpaper

От момента, в който сър Хенри Ройс представят Rolls-Royce Phantom през 1925 г., той е обявен за „най-добрата кола в света“ от познавачите. В резултат на това тя е пренасяла някои от най-влиятелните и могъщи мъже и жени в света при най-важните исторически моменти през последните 92 години.

Всеки нов Phantom, който впоследствие се появява, успешно запазва титлата „Най-добра кола в света“ в резултат на неуморното преследване на съвършенството, визионерското инженерство, естетическата острота и дълбокото разбиране за това, което трябва да бъде водещият световен луксозен артикул на Rolls-Royce.

След като се отворя следващата глава в историята на Rolls-Royce, New Phantom сочи пътя за световната луксозна индустрия.

Продължение

Mercedes-Benz S класа Maybach (2018)

Върхът на луксаMercedes-Benz-S-Class_Maybach-2018-1280-07

Mercedes-Benz Maybach е краят на изключителността и индивидуалността. Луксозната марка съчетава съвършенството на Mercedes-Benz S-класата с изключителната изключителност на Maybach. С голям успех,  през 2016 г., е след като повече от 1 на 10 продадени модела от S-Class е бил Mercedes-Maybach. Основните пазари са Китай, Русия и Корея.

С дължина от 5462 мм и междуосие от 3365 мм, флагманският модел на гама на Mercedes-Benz надвишава удължената S-Class лимузина с до 20 сантиметра. Задните пътници се възползват от този увеличен размер, както и от стандартното оборудване, което включва изпълнителни седалки от ляво и отдясно и други изключителни детайли. В задната част, Mercedes Maybach S-Class е и най-тихият автомобилен седан в света.

Продължение