Архив

SsangYong Rexton 2018

SsangYong Motor Company представи новия SsangYong Rexton SUV на автомобилното изложение в SsangYong-Rexton-2018-1280-01Сеул от 2017 г.

Като нов и автентичен SUV, SsangYong Rexton ще помогне на SsangYong да възстанови своята марка в международен мащаб и ще се възползва от оригиналния Rexton за имитирането на флагманския си статут.

С нарастващото търсене от цял свят за автомобили с възможности за шофиране  извън пътя и добри теглещи способности за посрещане на растежа на интересите на свободното време, SsangYong очаква да реализира по-нататъшни ванове. Това допълнително ще консолидира репутацията на компанията като специализиран производител на SUV.

 

Новият автомобил олицетворява силен и динамичен SUV стил

 

и съчетава управляемостта с високи нива на безопасност, която включва девет въздушни възглавници. С предно монтиран двигател, задвижване на задните колела и 4×4, Rexton ще бъде водещ в класа. Той ще предлага отлични характеристики на шофиране на и извън пътя, балансирано разпределение на теглото, отлична теглителна способност и добро представяне.

SsangYong очаква това ново поколение Rexton да се конкурира с традиционните SUV сегменти на D & E и ще продължи да подновява идентичността на марката на SsangYong, която започва с пускането на Tivoli. Наследявайки ДНК на оригиналния флагман на Rexton, той също ще подкрепи репутацията на компанията като най-стария производител на автомобили в Корея и само производител на 4×4 и SUV.

ssangyoubng1Разработена под наименованието на проекта Y400 и представена като концепция за LIV-2 на автомобилното изложение в Париж през септември 2016 г., новата кола ще бъде известна на международно ниво като Rexton и G4 Rexton в Корея.

Радиаторната решетка прилича на разпръснатите крила на птица в полет – за пръв път се вижда на Tivoli и символизира свободата, а този нов дизайн ще бъде споделен във всички бъдещи модели SsangYong, за да се създаде отличителна и разпознаваема нова идентичност за марката.

 

Освен това силните линии на колата

 

– особено към задната част, където се издигат към задната броня и отново за първи път се виждат на Tivoli, също ще станат още една стилистична комбинация за SsangYong.Ssanyoung

Гладката A-колона и широкият D-стълб показват контраст, за да придадат приятен, но силен образ. Освен това, Rexton е първият SUV на вътрешния пазар, който предлага 20-инчови колела, добавяйки стилен и луксозен външен вид. Дневните светлини и LED светлината, страничните и индикаторните светлини добавят към това първокласно изображение.

С изящен и луксозен интериор има избор от стилове на седалките, включващи пълни кожени седалки, изрязани от висококачествена кожа Nappa, снабдени с памет, за да се запазят предпочитаните места за шофьора и огледалата на вратите.

 

Има високо ниво на удобство на пътниците

 

и най-голямото товарно пространство в сегмента благодарение на оптимизирания дизайн на вътрешното пространство. Този широк интериор осигурява най-високите нива на комфорт за пътниците и единственият модел в сегмента, който може да носи пътниците на задната седалка и четирите торби за голф в багажника.

Мощността на SsangYong Rexton използва 2.2 литров турбодизелов двигател и 7-степенна автоматична скоростна кутия на Mercedes-Benz. Този изключително ефективен и тих двигател e-XDi220 осигурява прогресивно ускорение от старт и силен нисък въртящ момент, характерен за двигателите на SsangYong.

SsangYong-Rexton-2018-1280-077-степенната автоматична скоростна кутия на Mercedes-Benz, известна със своята гладка производителност и издръжливост, също реагира бързо за по-динамично шофиране.

Евентуално ще се предлага и високоефективен 2.0 литров турбо бензинов двигател, съответстващ на 6-степенна автоматична скоростна кутия Aisin.

 

Системата за задвижване на четирите колела

 

на автомобила се основава на дългогодишния опит на SsangYong в технологията 4WD. При задвижване на задните колела при нормални условия на шофиране за комфорт и горивна ефективност, има и 4WD с високи/ниски съотношения, когато се изискват условия на път и извън пътя. Комбинацията от двойно окачване с окачване в предната част и независимо окачване с множество звена отзад осигурява висока стабилност при шофиране.

SsangYong Rexton ще бъде един от най-безопасните автомобили в своя клас, с девет въздушни възглавници, включително коляно-въздушна възглавница за шофьора и странични въздушни възглавници отзад.

Изградена с четириъгълна структура на каросерията, използваща стомана с висока якост 1.5Gpa – първо място в света, тя притежава и 63% висококачествена стомана, за да създаде значително подобрена сила на тялото, като в същото време намали теглото си.

Разширените системи за подпомагане на водача включват автономна аварийна спирачка, асистент за смяна на лентата, предупреждение за кръстосан трафик, заснемане на слепи точки и предна аларма за стартиране на автомобила, за да се осигури оптимална безопасност за пътниците. Мониторингът 3D Around View е представен за пръв път на вътрешния пазар, за да осигури ясна представа за района около автомобила, за да увеличи безопасността и удобството на шофьора по време на ниско скоростно шофиране и паркиране.SsangYong-Rexton-2018-1280-041

В автомобила е инсталирана

 

усъвършенствана система за инфоразвлечение

 

и включва Apple CarPlay и Android Auto. С отлична свързаност, тя осигурява качествени забавления и удоволствия в движение.

Другите функции включват автоматично затваряне (вратите се заключват автоматично, когато ключът се изважда от колата), лесен достъп (позицията на седалката на водача автоматично се регулира, за да се улесни достъпът при отваряне на вратата), високо ефективен двузонов напълно автоматизиран въздух -кондициониране, което филтрира дори фин прах, инвертор 220V / 115V в товарната зона и „интелигентна багажна врата“ за допълнително удобство при товарене и разтоварване на багажника

SsangYong Rexton е с дължина 4,850 мм, широк 1920 мм, висок 1800 мм и има междуосие на багаж от 2,865 мм. Колата се продава в Корея през първата половина на 2017 г., а в международен план преди края на 2017 г.

 

Източник:netcarshow.com