Архив

Toyota Fine-Comfort Ride Concept 2017

Toyota Motor Corporation (Toyota) повдигна завесата над  Fine-Comfort Ride Concept (2017) – автомобил с горивни Toyota-Fine-Comfort_Ride_Concept-2017-1280-01клетки (FCV). Fine-Comfort Ride предлага „нова форма на премиум салон“, като използва гъвкаво оформление, уникално за електрическите превозни средства и голямо количество налична електрическа мощност, използваща водород като енергиен източник.

Toyota преследва допълнителни възможности за моделите на горивини клетки чрез разработването на Fine-Comfort Ride. Той предлага отлично екологично представяне, като не изпуска нито CO2, нито рискови вещества (SoC), докато е в експлоатация, заедно с удобството на великолепния крейсерски обхват с време за зареждане с водород от около три минути.

Toyota-Fine-Comfort_Ride_Concept-2017-1280-0dПриема кабина с форма на диамант, която се стеснява отзад, което се отразява във всички размери от предната част към средата на автомобила, с максимално увеличава пространството на втория ред седалки и аеродинамичните характеристики.Toyota-Fine-Comfort_Ride_Concept-2017-1280-0b

Използва гъвкаво оформление – уникално за електрически задвижвани превозни средства, поставяйки мотора в колелото, позиционирайки колелата в самите краища на превозното средство, и използвайки покритие за долната част на каросерията. Постигат се висока стабилност при движение и тишина, подходящи за премиум салон.

Toyota-Fine-Comfort_Ride_Concept-2017-1280-10Функционалните органи и сензорният дисплей са разположени около седалките на водача и пътниците. Седалките позволяват гъвкава настройка според позата, а дисплеите позволяват на водача и пътниците да имат свободен достъп до информация.

Оформлението на седалките може да се регулира гъвкаво, така че Fine-Comfort Ride може да се използва като отделно пространство или като комуникационно пространство за хора.

Fine-Comfort Ride е най-добрият начин да извлечете максимума от живота.