Архив

Monthly Archives: април 2016

Истината за българския Rover

От някогашна командировка на автора до Англияrover-maestro-01

По време на гала вечерята в голямата зала на Двореца на британските крале в Брайтън, като гост на Rover през 90-е, изпратен от фирма на банкера Атанас Тилев, до мен на масата се присъедини англичанин и се представи: Г-н Панчев, аз съм Корпоративен директор на Rover Group. Попита – защо не вървят работите ни с производството на българския Rover във Варна?

Отговорих му, че са ни дали за монтаж модел, свален преди  години от производство, освен това роувърът е по-скъп, отколкото, ако си го поръчаш чрез вносителя Дару Кар. Ние, каза ми англичанинът, можем да качим веднага на конвейера последният модел Rover 200.

Продължение

Новият PEUGEOT Expert

 Моделът се представя през април в Бирмингамpeugeot_expert_1603tech_e_jpg

Новият PEUGEOT Expert се вписва в динамиката на продуктовото обновяване и на разширяване на търговските позиции на марката на пазара на лекотоварни автомобили.

Новата идентичност в дизайна на PEUGEOT, изразяваща здравина и модерен стил, му придава утвърдени и стойностни характеристики.

Конструиран върху модулната платформа EMP2, Новият PEUGEOT Expert се възползва в пълна степен от предимствата: качество, компактност, намалено тегло, икономични двигатели с CO2 емисии, започващи от 133 г/км.

Продължение

Москвич се завръща

Моделът Machine е с технологии на Renault-Nissan1459498645-nissan_alpha_t_concept_7l

Чрез технологиите на Renault-Nissan АвтоВАЗ, се завърна на пазара с нова гама модерни автомобили. Такова възраждане френско-японската компания подготвя и за забравения руски бранд Москвич.

Москвич ще бъде производител на кросовъри, тъй като популярността на този тип автомобили става все по-голяма. А марката е известна със своите яки коли, способни да се движат по най-разбитите пътища.

Първият нов модел ще бъде пикап.

Продължение