Eclipse Cross на Mitsubishi Motors с премиера на София 2017

Какво още може да се види на щанда на марката?DSC_2627-3500

Mitsubishi Motors представя за първи път своя нов компактен SUV Eclipse Cross в България на Автомобилен салон София 2017, който ще продължи до 22 октомври 2017г. в Интер Експо Център. Eclipse Cross вече е в продажба, а ще бъде доставен серийно в България през януари следващата година, едновременно с доставките на останалите европейски пазари.

Eclipse Cross е изцяло новото SUV-купе на Mitsubishi Motors Corporation. То застава редом до ASX и Outlander, но повежда компанията в една съвсем нова посока, базирайки се на пет основни продуктови стълба – дизайн, японско майстoрство, динамика при шофиране, интелигентно създадена компактна конструкция и иновативна функционалност.

Дизайнерската концепция “Dynamic Shield” на MMC се разпознава ясно в предницата, която наподобява щит, визуално оформен около черната радиаторна решетка, като символ на високата ефективност на автомобила. “Dynamic Shield” подчертава функционалните възможности на предницата, осигуряваща защита, както за пътниците, така и за автомобила. Вдъхновяващият и стремителен дизайн, подтиква към нови забавления и приключения, а технологията за контрол на всички колела и стабилното поведение на пътя, повишават удоволствието и увереността при шофиране.

Предлагат се два задвижващи агрегата за Eclipse Cross, които са напълно подходящи за това стилно SUV купе и осигуряват оптимален баланс между мощност и екологичност. Новият 1.5-литров бензинов двигател с турбокомпресия и система за директно впръскване на горивото е комбиниран с нова CVT трансмисия с 8-степенен ръчен спортен режим. Дизеловият 2.2-литров дизелов Common-Rail двигател с турбокомпресор и система за директно впръскване на горивото, модифициран специално за Eclipse Cross, е комбиниран с нова 8-степенна автоматична трансмисия. И двете комбинации на двигатели и трансмисии осигуряват динамично усещане по време на шофиране.

dav

dav

На щанда на Mitsubishi Motors на Автомобилен салон София можете да видите още:

ASX – динамичен, пъргав и стилен кросоувър, който е готов да Ви отведе навсякъде, където пожелаете. Той е олицетворение на свободата на колела – просто грабвате ключовете и потегляте. Експонатът, с който ще се запознаете е с характеристики: 1,6 MIVEC двигател, оборудване INTENSE+ и механична скоростна кутия.

OUTLANDER 4WD с дизеловия  2,2  DI-D двигател, оборудване INSTYLE SAFETY+ и автоматична скоростна кутия. SUV с мощно и динамично външно оформление, което демонстрира несравнимо ниво на съвършенство, здравина и работни характеристики на автомобила. Пъргавото управление и бързата му реакция създават условия за пълен контрол по време на шофиране, а благодарение на тихото и комфортно возене, шофирането на Outlander в градски условия се превръща в удоволствие.

OUTLANDER PHEV, хибридът който е изцяло собствена разработка на компанията и е първият плъг-ин хибриден електромобил с (постоянно) 4WD задвижване и два електромотора, който сам генерира необходимата енергия. С възможности за превозване на 5-членно семейство, с товарен обем от 463 литра и пробег 824 км, с много слабо въздействие върху околната среда – само 44 г/км емисии на CO2. (измерени съгласно изискванията на ЕС). Outlander PHEV на автосалона е с оборудване INSTYLE+, 2.0 16V ECO-MULTI, Преден и заден електродвигател.

PAJERO, последното поколение на иконата на марката. Той не само изглежда ултра-безопасен и издръжлив, наистина е такъв.  Експонатът на щанда на Mitsubishi Motоrs е с двигател 3,2 DI-D, автоматик и с оборудване INSTYLE.

Автомобили за тест-драйв от моделите ASX и Outlander са на разположение на посетителите на автоизложението, които търсят своя нов автомобил.

Балкан Стар Мотърс, Генералният дистрибутор на марката кани всички желаещи да се запознаят с моделите, които предлага, както и със специалните ценови предложения за продажби по време на Автомобилния салон.

 

Балкан Стар