SsangYong с договор за 32 модифицирани Musso за Highways England

Признание за ефективните, универсални и надеждни продукти на маркатаSsangYong (1)

highways.today

SsangYong Motors UK получи договор за доставка на 32 автомобила на Highways England, които първоначално ще бъдат разположени в районите на северозапад (зона 10), югоизток (зона 3) и средните части (зона 9).

Държавната компания Highways England има за цел да разгърне по-широко свой стратегически план. За да помогнат в операцията, 32 SsangYong Musso са специално модифицирани от Babcock International, базирана в Уолсол, близо до Бирмингам. Модифицираният Musso е в оранжево и жълто оцветяване, с 360-градусово осветление, включително монтирана на покрива светлинна рампа, и е в съответствие със законодателството.

Musso има 4×4 възможности, което позволява превозните средства да работят при всякакви пътни и метеорологични условия, с голям полезен товар и необходимата способност за теглене. SsangYong Musso е с най-добра икономична универсалност, комфорт и способности.

Ник Лаърд, управляващ директор на SsangYong Motors UK, каза: „Радваме се да доставим 32 автомобила на Highways England – огромно постижение е SsangYong да бъде признат за своите икономически ефективни, универсални и надеждни продукти, особено от толкова високо ниво и такава надеждна организация.“ Той продължи; „Нашият бизнес въведе стратегия за автопарка преди 12 месеца с акцент върху публичния сектор, комуналните услуги и оперативните флоти – това е област, при  която с нашата продуктова линия и фирмена структура можем да се конкурираме успешно и да предлагаме гъвкавост и стойност.” Ник заключи: „Това е само началото на страхотни работни отношения.”

Highways England се стреми да бъде компания с магистрали от световна класа. Партньорството на Highways England/SsangYong се дължи и на успеха на SsangYong като доставчик на рамката за закупуване на превозни средства от Crown Commercial Services (CCS), която предлага автомобили с тази марка на множество правителствени агенции, включително пожарни служби във Великобритания, тръстове за линейки и полицейски сили.

Ник Харис, изпълнителен директор на операциите в Highways England, каза: „Този договор ще ни помогне да поддържаме мрежата си и да предоставим добро обслужване на пътните потребители, допринасяйки за безопасност и ниво на обслужване на клиенти. Важно е превозните средства, които използваме да са рентабилни, надеждни и универсални – SsangYong Musso ще бъде ценно допълнение към нашия автопарк.“

Източник на публикацията: SsangYong