Audi е комбинирал електрически скутер и скейтборд

Скутерът E-tron трябва да пристигне в края на 2020 г.960x0 (1)

forbes.com

Audi навлезе в тенденцията на градския електрически скутер със скутера E-Tron. Скутерът на Audi e-tron е стилен транспорт с електрическо задвижване, обещаващ возене, което споделя свободния дух на скейтборда. Тази последна идея се присъединява към това, което изглежда като процъфтяващ пазар. Напоследък виждаме все повече възрастни мъже и жени, някои облечени в интелигентни работни тоалети, са с малките си електронни скутери. Някои изглеждат малко самодоволни, но с електрическия скутер се чувстват забавно и вълнуващо, и напълно със съвременен начин за придвижване на къси разстояния.

Скутерът на Audi e-tron тежи само 12 кг и може лесно да се сгъва.

Audi от известно време е начело на електрическите автомобили и започваме да виждаме първите примери за чистит автомобили с марката под означение „e-tron”. Немският производител на премиум автомобили непрекъснато изследва бъдещите технологии, за да помогне на проекта за e-tron. Този е-скутер поема част от технологията от страна на автомобила, за да предложи алтернативно транспортно решение за градския пътник.

Обхватът на батерията е 12,5 мили и състоянието се показва на дръжката.

960x0 (2)Голяма част от дизайна е свързана с практичността – лекотата на транспортиране и съхранение. Скутерът може лесно да се сгъва, за да бъде качен в автобус, влак или поставен в задната част на колата. Когато се сгъва, може да се изтегли и като количка.

Засега електронният скутер е като някои от вълнуващите продукти, появяващи се на пазара. Това, което Audi също обещава с този конкретен модел e-tron, е отлично управление, за да се чувствате като със сърф на вълни. Въпреки че ездачите държат една ръка на кормилото, те контролират скутера като скейтборд с краката си, като изместват теглото си. Тогава подвижните оси с четири колела позволяват необичайно стегнати извивки.

Хидравличната крачна спирачка осигурява допълнителна безопасност. Електронният скутер се зарежда с обикновен щепсел960x0 (3) или в багажника на автомобила чрез специално гнездо – ако клиентът има собствено Audi e-tron.

Той е снабден с необходимите по закон LED светлини – фар, дневна светлина, задна светлина и спирачка. Bluetooth интерфейсът позволява индивидуални настройки на характеристиките на возенето и осигурява защита срещу кражба.

Audi обмисля да предложи скутера с покупка на автомобил e-tron.

Производството на e-tron Scooter е планирано за 2020 г., като продажбите ще започнат към края на годината и ще бъдат на цени от около 2000 евро (2200 долара).