Toyota на Автосалон София 2019

Предложения без конкуренцияIMG_2100

 Ексклузивна промоционална оферта за всички нови автомобили Toyota;

 Премиера пред българска публика на новите поколения Corolla, RAV4 и Camry;

 Пускане на пазара за продажби на обновения Prius Plug-In Hybrid;

 Възможност за спечелване на Toyota Yaris в анкетата на Автомобилен салон София 2019.

По време на официалната пресконференция на „Тойота Балканс“ по случай откриването на Автомобилен салон София 2019 компанията представи акцентите на тазгодишното изложение. За пръв път пред публиката в България дебютират изцяло новото дванадесето поколение на Corolla, най-продаваният автомобил в света, представен с трите типа купе – хечбек, седан и Touring Sports. Своята премиера прави и основоположникът на SUV сегмента RAV4 със своето пето поколение и изключително атрактивен нов дизайн и задвижващи агрегати. Успешният бизнес седан Camry се завръща за европейските потребители на Стария континент и прави своя роден дебют на тазгодишното изложение. Своеобразен акцент в представянето на Toyota е обновеният Prius Plug-In Hybrid – модел, поставящ началото на достъпността на клиентите до хибридната технология на Toyota преди повече от 22 години, а днес и във версия на Plug-in хибрид.

2019-toyota-prius-by-trdПосетителите на изложението ще имат възможността да се възползват и от ексклузивната промоционална оферта „Предложение без конкуренция“ на Toyota, която включва атрактивни отстъпки за всички модели на марката, ексклузивен лизинг с лихва от 1.52% за цялата гама автомобили Toyota, както и преференциална тарифа за застраховка „Автокаско“ за първата година. Предложението се допълва и от единствен по рода си лизинг от 0% лихва за ограничен брой автомобили Corolla и Yaris (с бензиново задвижване), присъстващи в промоционалния списък на компанията.

Освен пълната моделна гама от автомобили на марката, с които посетителите ще могат да се запознаят на щанда, на разположение ще има разнообразна селекция от хибридни автомобили за тестово шофиране, благодарение на които гостите на най-големия автомобилен форум в страната ще могат да научат повече за хибридната технология на Toyota и предимствата на алтернативното задвижване.

За още по-ентусиазираните почитатели на Toyota, марката дава възможността на един отпосетителите да си тръгне с чисто нов Yaris, като условията за участие изискват попълване на анкетната карта за автомобил по избор, организирана от Автомобилен салон София 2019, и посочването му като желан автомобил. По традиция тегленето на печелившите се осъществява в последния ден от изложението.

С акцентите на изложението ще Ви запознаем отделно. Ще представим отделно и хибридната гама на марката.