Архив

„София Франс Ауто“ е с нова идентичност

„София Франс Ауто“ АД обнови логото и корпоративната си идентичност.

Това съвпадна с  30-годишния юбилей на компанията, отпразнуван през месец декември 2022 г. Новият  графиченSFA_sveteshto_logo_fasada_sgrada знак е създаден като абревиатура от името на фирмата на латиница (SFA) и  вече може да бъде видян на фасадата на централната ѝ административна сграда на бул.  „Ботевградско шосе“ в София. Неоновият надпис е с височина 180 см и е забележим отдалеч.

„Развитието на корпоративната ни идентичност е израз на модерното ни виждане за  бъдещето, на бързото разрастване на компанията и на разширяването на продуктовото ни портфолио – отбеляза г-н Стоян Желев, главен изпълнителен директор на „София Франс  Ауто“ АД. – Тези процеси намират отражение и в корпоративната ни култура и ценности,  които са пряко свързани с начина, по който обслужваме клиентите си.“DSC_0146_1Новата идентичност постепенно обхваща и дъщерните дружества на компанията, като  тези от собствената търговско-сервизна мрежа на SFA вече ползват регистрираната марка SFA Retail, като я включват и в името си и постепенно се превръщат в мултибранд  центрове за продажба и сервизиране на Peugeot, Citroen, DS и Opel.

Фирмите на SFA, които предоставят разнообразие от съпътстващи услуги, също са с освежена идентичност – застрахователното дружество SFA Broker („Ес Еф Ей Брокер“),  SFA Occasion („Ес Еф Ей Оказион“) за употребявани автомобили и SFA Logistics („Ес Еф  Ей Логистика“) за логистични дейности.