НОВИЯТ СЕДАН PEUGEOT 508
НОВИЯТ СЕДАН PEUGEOT 508

Mercedes-Benz S650 Pullman Maybach (2019) се предлага от 15 март

Компанията – с изключителна позиция в този изискан сегментMercedes-Benz-S650_Pullman_Maybach-2019-1280-01

Източник: netcarshow.com

Mercedes Maybach заслужава изключителност и индивидуалност. Абсолютният модел от луксозната марка е Pullman (комбиниран разход на гориво: 14,6 л / 100 км, комбинирани емисии на CO2 330 г / км). Сега луксозният клас на Mercedes-Benz става още по-изискан. Новата радиаторна решетка и новите изключителни цветови комбинации в интериора правят нов външен вид. Най-дългият модел от семейството S-класове с дължина 6,50 метра може да бъде поръчан вече от 15 март.

Mercedes-Benz-S650_Pullman_Maybach-2019-1280-03Преинтерпретирането на радиаторната решетка на Mercedes-Maybach с нейните фини, вертикални опори, акцентира върху предния край. Моделът отпразнува световната си премиера във визията Mercedes-Maybach 6, концепция с изключително купе, която развълнува ценителите и феновете на марката през 2016 г. Външният вид на модела от най-висок клас е закръглена от 20-инчови колела. За още по-индивидуален външен вид гамата от боите покрития по желание на клиентите сега включва и двуцветен боядисан покрив, представен с Mercedes-Maybach S-Class. Новите ексклузивни цветове магма сиво, махагоново кафяво и копринено бежово / дълбоководно синьо са налични в интериора.

Дължината от само 6.50 метра е знак за специалния статут на Mercedes-Maybach Mercedes-Benz-S650_Pullman_Maybach-2019-1280-05Pullman. Той осигурява място за обширно разместен и с вкус оформен клубен салон в задната част, с множество създадени удобства, които осигуряват стандартен комфорт на създателите, като по този начин се гарантира, че лимузината, управлявана от служебни шофьори, ще отговаря на днешните очаквания за това какво представлява максималната изключителност и лукс.

VIP обитателите седят на две стандартни седалки с изглед към посоката на пътуване. Те могат да се насладят на най-голямото пространство за краката в сегмента; и може да влезе и излезе от колата с най-голяма лекота и комфорт. Както е типично, четиримата пътници могат да седят един срещу друг в отделението с електрическа преграда. Също така ново за Mercedes-Maybach Pullman е камера за предна визия. По този начин задните пътници могат да наблюдават движението пред автомобила, дори когато екранът за разделяне на вътрешността е затворен.

Благодарение на независимия контрол за предното и задното отделение за пътници, обитателите на Pullman се радват на още по-персонализирана музика. Цената на Mercedes-Maybach Pullman започва от около половин милион евро.

Mercedes-Benz-S650_Pullman_Maybach-2019-1280-09Двигателят V12 biturbo на Mercedes-Maybach Pullman има мощност от 630 к.с.

Много правителства, държавни глави и кралски семейства по света са избрали от десетилетия седанни автомобили на Mercedes с означението „Pullman“, за да пътуват във великолепен стил, отговарящ на техния статут. С Mercedes-Maybach Pullman компанията подчертава изключителната си позиция в този изискан сегмент: Освен че предлага просторни места за комфорт за първокласни пътници, новият Mercedes-Maybach Pullman е разбира се и въплъщение на изключителност на най-високото си ниво. Човек може да усети значението и величието му във всяка подробност.