НОВИЯТ СЕДАН PEUGEOT 508
НОВИЯТ СЕДАН PEUGEOT 508

Skoda Karoq Scout (2019) ще покажат в Париж

Добра, както за големия град, така и при липса на пътищаSkoda-Karoq_Scout-2019-1024-01

По netcarshow.com

Skoda разширява серията Škoda Karoq: С новия шоу Škoda Karoq, чешкият автомобилен производител ще представи още по-силен вариант на популярния компактен сериен SUV на автомобилното изложение в Париж през 2018 г. Както при всички модели Skoda Scout, Karoq Scout също се предлага със стандартно задвижване на четирите колела, в допълнение към спортния мощен външен вид.

Škoda Karoq се чувства също толкова у дома си в големия град, колкото и в борбата с тежки терени. В много варианти, моделът може да отговори на нуждите на всеки клиент – от младото семейство до любителите на приключението. Точно както Octavia Scout и Kodiaq Scout, последното допълнение към фамилията Scout, предлага стандартно задвижване на четирите колела. Освен това, мощният дизайн подчертава оптимизирания потенциал за офроуд. С пакета си за груб терен, Skoda Karoq Scout е напълно подготвен за по-големи екскурзии, при които малките пътища завършват.

Skoda-Karoq_Scout-2019-1024-02Като единствен вариант на компактния SUV, достъпен изключително със задвижване на всички колела, Škoda предлага три ефикасни и екологични двигателя за Karoq Scout. В допълнение към бензинов двигател с 1.5 TSI с мощност 150 к.с. в комбинация със 7-степенна скоростна кутия DSG са налични и два дизелови двигателя: 2.0 TDI с мощност 150 к.с. е с ръчна 6-степенна скоростна кутия стандарт; предлага се и 7-степенна DSG. В най-мощния Skoda Karoq Scout, 2.0 TDI доставя 190 к.с. и е със стандартна 7-степенна DSG.

Със своите хромирани и сребърни елементи по каросерията, облицовки срещу удар на калниците и антрацит, с полираните 18-инчови лети джанти Braga, Scoda Karoq Scout има спортен и силен външен вид. Като опция Scoda предлага и антрацитни 19-инчови лети джанти Crater. Оцветените прозорци и скеч логото на предните калници закръглят мощния облик. Във вътрешността, седалките се отличават с черно-кафяви контрастни шевове. Всички са бродирани със Scout. Многофункционалният кожен волан, педалите с елементи от неръждаема стомана и LED пакетът, който включва околното осветление, допълват широката гама от стандартно оборудване.

Водачите могат индивидуално да конфигурират външния корпус на Skoda Karoq Scout според нуждите си. Изборът на Skoda-Karoq_Scout-2019-1024-03режима на шофиране предлага настройка за движение извън пътя. Благодарение на модула LTE и Wi-Fi hotspot, пътниците в Scoda Karoq са „винаги онлайн“.

Истинска Skoda, Karoq Scout се гордее с многобройни идеи и възможности за съхранение на вещи. Допълнителният електрически капак на багажника с функция да се отваря и затваря с натискане на бутон или леко изтегляне на отворения капак; при поискване педал под задната броня позволява петата врата да се отваря с обикновено движение на крака. Мрежите за съхранение на предните седалки и централната конзола улесняват ежедневното шофиране, както и отделението с малки ниши за вещи, както и държач за мултимедийни устройства.