Euro Repar Car Service отваря сервизи в България

Представя София Франс Ауто на Automotive Expo в София – 18 и 21 октомвриC5AT_27_011

По време на Automotive Expo /18-21 октомври/ София Франс Ауто ще представи Euro Repar Car Service и гамата резервни части за всички марки автомобили Eurorepar. Euro Repar Car Service е световната мрежа на PSA Group за сервизна поддръжка и ремонт на автомобили от различни марки.

Euro Repar Car Service предлага широка и надеждна мрежа от сервизи, ръководени от екипи от опитни професионалисти, и осигурява сервизно обслужване и поддръжка на автомобили от различни марки на всякаква възраст във всички области: смяна на масло, поддръжка, сервизно обслужване, гуми, спирачки, климатични системи, акумулатори, видимост, изпускателна система, двигател, окачване, проверки преди технически прегледи, диагностика на ходовата част и електрическите ситеми,  пакетни предложения.

Eurorepar_V_3L_rvbМрежата включва над 3 200 сервиза в цял свят, включително над 1 400 във Франция и 400 в Германия. Тя се разраства бързо в глобален аспект. Целта е да се надхвърлят 10 000 сервиза до 2021 г.

В България сервизите вече са 8, като амбицията е броят им да нарасне. Всички сервизи, които имат опит с различни марки автомобили и са отдадени на качественото обслужване, са поканени да се присъединят към мрежата на Euro Repar Car Service и да се възползват от подкрепата на голяма международна марка, като същевременно запазят независимостта си.

„Euro Repar Car Service е силен актив в нашата стратегия за следпродажбено обслужване на редица марки, която включва спечелването на нови клиенти, които притежават автомобили от различни марки и на всякаква възраст. Тази стратегия играе важна роля в глобалния стратегически план на PSA Group Push to Pass, който цели да разшири клиентската ни база.“ – каза Кристъфър Мюси, Вицепрезидент следпродажбено обслужване на PSA.

По време на Automotive Expo, което ще се проведе в Интер Експо Център в София, между 18 и 21 октомври, София Франс Ауто ще представи на щанда си и гамата резервни части на Eurorepar. Гамата резервни части Eurorepar е с гарантиран произход и конкурентна цена, с 2 години гаранция, съгласно стандартите на производителя. Предлага разнообразие от над 10 000 резервни части, обособени в 45 групи, с до 50% по-изгодни от оригиналните части.

Eurorepar разширява своя продуктов обхват и значително увеличава своята разпознаваемост чрез:ERCS_photo_presse_1

  • световната премиера на голям брой нови продукти:

o       нова гама трансмисионни масла и моторни масла, допълнена от лансирането на маслото Eurorepar 0W30,

o       по-широка гама спирачки – накладките и дисковете покриват повече от 90% от европейските автомобили,

o       нова гама съединители,

o       нова гама стартери/алтернатори,

o       нова мини гама пера за чистачки за предно стъкло с 11 продукта, които вече покриват 95% от европейските автомобили,

o       нова гама комплекти от лагери за колела,

o       гама летни гуми Eurorepar Reliance и гама зимни гуми Eurorepar Reliance, обявена за средата на 2019 г.,

o       разширена гама аксесоари, включително покривала, стелки и тасове,

o       гама ръчни инструменти за количката с инструменти Eurorepar;

  • инвестиции в качеството на продукта, както и в качеството и обхвата на техническите данни за гамата, вече налични в TecDoc.