Peugeot на Автомобилния салон в Брюксел за 2020

Силата на избора

Щандът на Peugeot с площ 2 000 кв. м в сграда 3 в центъра Хейзел включва:

  • Европейската премиера на новия SUV Peugeot 2008 в електрическа версия и версия с двигател с вътрешно горене
  • Новите Peugeot 208 и e-208
  • 508 Peugeot SPORT ENGINEERED Concept
  • Plug-in хибридната гама на Peugeot
  • Електрически велосипеди: eT01 FS Crossover и eC01 D9 PowerTube

Европейската премиера на новото Peugeot 2008New_PEUGEOT_2008_BXL20_bd

Новото Peugeot  2008 заема мястото си в сегмента на компактните SUV автомобили, допринасяйки за това, което носи успеха на гамата С мощен и отличителен стил, новото 2008 Peugeot SUV е обект на желание. Той постига амбицията да отгърне нова забележителна страница в историята на SUV автомобилите на Peugeot и е напълно в съвременната стилистика на марката, като същевременно разкрива своя собствена индивидуалност.

Новият SUV е пълен с технологии, включително Drive Assist и Park Assist, Следене на мъртвата зона, Система за разширено разпознаване на пътните знаци, Предупреждение за бдителността на водача и Активна система за предупреждение при неволно пресичане на маркировката.

HyperFocal: 0Базиран на изцяло новата и ефективна Обща модулна платформа (Common Modular Platform – CMP) от последно поколение, новият SUV Peugeot 2008 е мултиенергиен автомобил. Водачите могат да изберат типа задвижващ агрегат в зависимост от конкретните им нужди: изцяло електрически, бензинов или дизелов.

Електрическото шофиране може да е магическо, затова първият електрически SUV на Peugeot предлага на водачите нов свят със 100% електрически усещания.

На Автомобилния салон в Брюксел през 2020 г. Peugeot представя и новото Peugeot 208, което наследява един от най-продаваните модели на марката. Новото 208 се предлага още от лансирането си с три различни опции за енергиен източник – електрически, бензинов и дизелов.

Вдъхновено от концептуалния модел Peugeot Fractal, новото Peugeot 208 е оборудван с оригинален Peugeot i-Cockpit® от ново поколение с 3D инструментален панел на нивото на очите и редица системи в помощ на водача, заимствани от по-високи сегменти.

Свръхсвързан с функцията Mirror Screen и свързаната 3D навигация TomTom® Traffic, новото Peugeot 208 също така бележи върхови резултати по отношение на безопасността и е оборудван с водещи в сегмента системи в помощ на водача от най-ново поколение, включително новата функция Drive Assist, прокарваща пътя към полуавтономното шофиране.

Новото Peugeot e-208 е особено пъргаво и приятно за шофиране със своя изцяло електрически задвижващ агрегат с мощност 136 к. с., предлагащ 260 Нм въртящ момент (наличен от 0 км/ч) за моментални реакции. Батерията с голям капацитет от 50 kWh предлага пробег до 340 км съгласно новия стандарт WLTP.

Новото Peugeot e-208 има няколко моментално разпознаваеми характеристики на екстериора:

  • предна решетка в цвета на каросерията
  • двуцветни лъвове, които сменят цвета си в зависимост от зрителния ъгъл
  • емблема „e-208“ в задната част и „e“ на калниците

Концептуалният модел 508 Peugeot SPORT ENGINEERED загатва за гамата високодинамични електрифицирани автомобили, разработени от Peugeot SPORT.

Проектиран с целия експертен опит на инженерите в Peugeot SPORT, концептуалният модел 508 Peugeot SPORT ENGINEERED има изключителна динамика, сравнима с тази на автомобил с двигател с вътрешно горене с 400 к. с. Той има задвижване на четирите колела и осигурява зашеметяващо ускорение чрез комбинация от бензинов двигател PureTech с 200 к. с. и два електрически мотора, 110 к. с. отпред и 200 к. с. отзад.

Концептуалният модел 508 Peugeot SPORT ENGINEERED има всички предимства на хибриден автомобил, осигурявайки на водачите истинска икономичност и пробег до 50 км в изцяло електрически режим (WLTP).

От 10 до 19 януари щандът на Peugeot ще се фокусира върху най-новите електрифицирани разработки на марката:

Списък с автомобилите, изложени на щанда:

Peugeot 308 и 308 SW

Peugeot 3008 HYBRID4

Peugeot 508 и 508 SW HYBRID

Peugeot 5008

Peugeot RIFTER

Peugeot TRAVELLER