Архив

Opel празнува юбилей по случай 125 години автомобилно производство с тест-драйв събитие за всички български фенове на марката

  • 8-9 юни: Тест-драйв събитие в София за всички любители на марката Opel
  • Връщане към историята на марката: вижте легендарните модели Manta A, Kapitan и Commodore
  • Изживейте на живо: Тествайте най-новите модели на Opel и получете подарък изненада за лятото
  • „Завинаги напред от 1899 г.“: мотото на честванията по случай юбилея на марката
  • Приятни емоции: Павел Памукчиев от Travel Cocktails ще се погрижи да ви предложи ароматно кафе или освежаващ безалкохолен коктейл, а за музиката и настроението на гостите се грижи DJ FOOTCH

Opel е марка, която може да се похвали с дълга история, която тази година бележи юбилей – 125 години автомобилостроене.

T20240608-023Този празник се чества в Рюселсхайм, сърцето на бранда вT20240608-047 Германия, както и в България, като този уикенд специално за всички фенове на Opel е организирано събитие на открито на ВИП паркинга на София Ринг Мол, от 11 до 17 часа. Специално за него бе изградена огромна шатра, която носи логото и мотото на годишнината – Forever Forward since 1899, т.е. Завинаги напред от 1899 г.

На 8 и 9 юни всеки може да се запише и тества най-новите модели на Opel и да получи оригинален подарък за лятото. Това не е всичко, защото има възможност да разгледа изложба с архивни снимки от историята на марката, да се докосне до легендарните модели Manta A, Commodore и Kapitan. В събитието участват и експонати Corsa A и Corsa B, както и най-новия модел Corsa лансиран в България само преди няколко месеца.

T20240608-041За настроението на гостите се грижат барманът Павел Памукчиев отT20240608-022 Travel Coctails, който ще ви направи ароматно и вкусно кафе или освежаващ безалкохолен коктейл с оригиналните имена Corsapolitan, Astra Colada или Mokka Tonic, като препратка към моделите на Opel.

За ритъма на партито се грижи DJ FOOTCH, който подбра специален микс от музика, която да създаде приятно изживяване и емоция по време на ивента.

Празненството е на ВИП паркинга на София Ринг Мол, като започва в 11 часа и продължава до 17 часа и в двата дни.

Снимки Тони Тончев